Vem bryr sig? – Gud!

Konfirmationstiden erbjuder ett sammanhang där vi har roligt tillsammans, lär känna nya vänner och samtidigt får chans att ta del av och lära mer om kristna traditioner.

Det är ett tillfälle att få klura på de större och djupare frågorna i livet.

Vad innebär det att tro? Vad är ont och gott?

Vad är meningen med livet – och vad är meningen med döden?

Konfirmationstiden kan ses som en upptäcktsresa, där du kan lära dig mer om dig själv som människa.

Vi vill att du kommer hit precis som du är. Oavsett om du vill börja som konfirmand för att du gillar att diskutera saker, vill bli mer allmänbildad, vill dela tankar om tro och liv eller för att du är nyfiken och vill se vad vi gör så är du varmt välkommen att börja som konfirmand!

Varje år bjuder Åre församling in till möjligheten att konfirmeras och i första hand går inbjudan ut till de ungdomar som fyller 14 år under det år då konfirmationstiden börjar. Vi ses regelbundet och det är alltid läger.

VARMT VÄLKOMMEN!

" Klart du ska vara med - Det kommer bli kul! "

Cristina Olsson

Åre församling