Sångsmulan

SÅNG OCH MUSIKLEK FÖR DIG SOM ÄR 6-7 ÅR! Barnkör både i Åre och i Duved Välkommen!

Sång och musiklek för Dig som är 6-7 år!

Åre
Tisdag kl 15:00-16.00 St Olofsgården i Åre

Duved
Måndagar kl  15:00-16:00  i  Lillkyrkan i Duved

Vi lär oss grunderna i sångteknik, dynamik och dirigering. Vi medverkar i en till två gudstjänster/termin samt en konsert/termin.

Vi hämtar barnen uppe vid fritids och går tillbaka med dem upp dit efter övning.

I Sångsmulan lär vi oss att i en kör är alla viktiga; varje enskild röst är som en liten smula och tillsammans blir vi en god kaka!

Ledord: ”Värdefull. Kärleksfull”

Exempel på teman som vi jobbar kring: Gyllene regeln, alla lika mycket värda, julen, kompis, påsken, förlåtelse, att vara ärlig, miljö.

Undrar du något eller vill anmäla dig?

Kontakta ungdomsmusiker Julia Johnson

Julia.m.johnson@svenskakyrkan.se  tel 072-7335328

tel 070-625 4773

Vid anmälan behöver vi barnets