Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Åre församling Besöksadress: Duved sockenstuga, Karolinervägen 24, 83771 Duved Postadress: Karolinervägen 24, 83771 Duved Telefon:+46(647)618400 E-post till Åre församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anmälan

Anmälan till Åre församlings konfirmandverksamhet 2019/20

Vi som är medarbetare i församlingens konfirmandverksamhet jobbar för att kunna göra konfirmandtiden till en positiv upplevelse och ett härligt minne för alla konfirmander i gruppen. Vi har ansvar för ordningen, för säkerheten i gruppen och för en god arbetsmiljö för medarbetarna. Därför behöver vi komma överens om några saker. Hälsoinformation och uppgifterna vi ber om här är till för att vi ska kunna möta ungdomens behov på bästa sätt. Detta papper läses endast av ansvariga huvudledare med tystnadsplikt och förstörs direkt efter avslutad konfirmation.

Jag är döpt :

Närmast anhörig/vårdnadshavare:

Närmast anhörig/vårdnadshavare:

Jag/vi samtycker till att bilder som tas i verksamheten får användas på sociala medier, församlingens hemsida och nyhetsbrev.

Stelkrampsvaccinerad?

Simkunnig 200m ?

Övrigt som kan vara bra att vi vet, såsom : sömnsvårigheter, ätstörningar, depression, sjävlskadebeteende. (Om JA tar ansvarig ledare kontakt med er)