Anmälan till Åre församlings konfirmandverksamhet 2019/20

Vi som är medarbetare i församlingens konfirmandverksamhet jobbar för att kunna göra konfirmandtiden till en positiv upplevelse och ett härligt minne för alla konfirmander i gruppen. Vi har ansvar för ordningen, för säkerheten i gruppen och för en god arbetsmiljö för medarbetarna. Därför behöver vi komma överens om några saker. Hälsoinformation och uppgifterna vi ber om här är till för att vi ska kunna möta ungdomens behov på bästa sätt. Detta papper läses endast av ansvariga huvudledare med tystnadsplikt och förstörs direkt efter avslutad konfirmation.

Jag är döpt :

Närmast anhörig/vårdnadshavare:

Jag/vi samtycker till att bilder som tas i verksamheten får användas på sociala medier, församlingens hemsida och nyhetsbrev.

Stelkrampsvaccinerad?

Simkunnig 200m ?

Övrigt som kan vara bra att vi vet, såsom : sömnsvårigheter, ätstörningar, depression, sjävlskadebeteende. (Om JA tar ansvarig ledare kontakt med er)