Angående coronaviruset

Vi följer restriktionerna. Det är max antal 50 personer som får vara på våra Gudstänster och förrättningar. Vi visar varandra hänsyn och omsorg och tar människors oro för att bli smittade av coronavirus på allvar.

På grund av coronaviruset så måste vi ta hänsyn till våra medmänniskor. Därför är många av våra aktiviteter och arrangemang inställda eller omställda just nu. Tex Gudstjänster på äldreboenden, gemenskapstäffar , körer, soppluncher mm

MEN vi kommer att fortsätta med våra Gudstjänster och förättningar. Du ska veta att vi varje söndag ber för dig och världen. Att vi varje söndag tänder vårt ljus och ber om tro, om hopp och om kärlek.

Vi uppmanar er som är 70+ eller er som känner er sjuka att stanna hemma. För er som inte tillhör en riskgrupp gäller fortsatt att hålla en noggrann handhygien, att hålla säkerhetsavstånd och inte vidröra varandra.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer:

Vår webbkalender och våra Facebooksidor ska vara uppdaterade med aktuell information.

Vi kommer att Livesända en del utav våra gudstjänster på våra facebook sidor. Välkommen att följa oss där.

SVENSKA KYRKAN ÅRE FÖRSAMLING
SVENSKA KYRKAN UNDERSÅKERS OCH KALLS FÖRSAMLINGAR
SVENSKA KYRKAN VÄSTRA STORSJÖBYGDENS FÖRSAMLING

Tveka inte och höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Gud välsigne dig som bor i Åre pastorat!

VI FINNS FÖR DIG !

tel: 0647-160 90