Åre församling

Åre församling

Välkommen till Åre församling! Församlingen mitt i den vackra fjällvärlden

Åre församling beklagar , men det har ej kommit ut någon sockenbok detta år.

Årets sockenkrönika

Åre församling beklagar , men det har ej kommit ut någon sockenbok detta år.

Språkcafé/mötesplats på St Olofsgården i Åre.
Tisdagar kl 17.30-20.30
VARMT VÄLKOMNA!
Vi startar upp Tisdag den 16 januari med gofika ; )

Språkcafé/mötesplats Åre

Språkcafé/mötesplats på St Olofsgården i Åre. Tisdagar kl 17.30-20.30 VARMT VÄLKOMNA! Vi startar upp Tisdag den 16 januari med gofika ; )

En mötesplats för föräldralediga
och barn 0-5 år
Tisdagar och torsdagar i Åre
Nu Startar vi Tisdag den 16 januari 2018
VÄLKOMMEN!

Liten och stor

En mötesplats för föräldralediga och barn 0-5 år Tisdagar och torsdagar i Åre Nu Startar vi Tisdag den 16 januari 2018 VÄLKOMMEN!

Över världen delas nu skakande berättelser om övergrepp, sexuella trakasserier och sexism. #MeToo är omvälvande. Det avslöjar våld och maktmissbruk som borde höra historien till. Vi ser kvinnor i bransch efter bransch resa sig. I helig vrede säger de: Nu räcker det!

Ärkebiskopens uttalande med anledning av #vardeljus