Feriearbete 2022

Jobba på kyrkogårdsförvaltningen i sommaren!

Nu har sista ansökningsdag passerad och vi ska snart lotta ut och meddela alla via e-post, senast 24 maj 2022. Lycka till! Ansökningar som kommer in nu kommer inte vara med i utlottningen.

----

Kyrkogårdsförvaltningen erbjuder möjlighet till feriearbete på kyrkogårdarna i Medåker och Götlunda samt Skogsborgs begravningsplats och Gamla kyrkogården i Arboga.

För platserna gäller följande:

• Du ska vara född 2005 eller 2006
  • Folkbokförd i Arboga kommun
  • Arbetstid 07.00-14.00 (= 6 timmar per dag)
  • Period 3 veckor (90 timmar)
  • Timlön utgår med 98 kr/timme inkl semesterersättning

Urvalet sker genom lottning. Resultatet av lottningen meddelas alla via e-post, senast 24 maj. Därefter kontaktas du som blivit erbjuden feriejobb i början av juni av våra arbetsledare för att överenskomma hur de tre veckorna förläggs.

Senast 13 maj 2022 vill vi ha din ansökan med följande uppgifter:

• Namn
  • Personnummer (10 siffror)
  • Adress
  • Postadress
  • Telefonnummer/Mobiltelefonnummer
  • E-post (OBS! mycket viktigt med en aktuell e-postadress)
  • Skola och vilket program du går

Du får gärna uppge önskemål om placering för din feriepraktik. Ange i siffror det alternativ du önskar i 1:a, 2:a, 3:e och 4:e hand.

• Götlunda
  • Medåker
  • Gamla kyrkogården Arboga
  • Skogsborg

Skicka din ansökan redan idag!

Du kan skicka din ansökan per brev, per e-post till arbogabygdens.forsamling@svenskakyrkan.se eller via nedanstående formulär.

Postadress:
Arbogabygdens församling
Kyrkogårdsförvaltningen
732 23 Arboga

I nedanstående textruta får du gärna uppge önskemål om placering för din feriepraktik. Ange i siffror det alternativ du önskar i 1:a, 2:a, 3:e och 4:e hand. Välj mellan Götlunda, Medåker, Gamla kyrkogården Arboga och Skogsborg.