Svenska kyrkans avtal 20 - bok

Svenska kyrkans avtal 20, Korrigering av preliminär lön m.m., TPA 18 Svenska kyrkan, BIL 14, TRAKT 18, KHA 94. Pris 105 kr.

Svenska kyrkans avtal 20. Art.nr 1048
Pris: 105 kronor exkl moms.
Observera att moms (6 procent) samt expeditionskostnad om 25 kronor och porto tillkommer.

Här hittar du olika avsnitt ur Svenska kyrkans avtal 20.

​Boken har fått en ny formgivning med flikar och en fylligare innehållsförteckning för att göra det lättare att hitta.

Ytterligare en nyhet är att avtalstext som förändrades i avtalsrörelsen 2020 har markerats med blå text och en linje i marginalen, så att det blir lättare att se vilka förändringar som har införts. Borttagen text markeras med linje i marginalen för det aktuella stycket.

Tips! Ladda också ner avtalskommentarerna till Svenska kyrkans avtal 20

ett antal avtalsböcker i en trave intill ett äpple.

Kollektivavtal, pension och försäkring

På uppdrag av Svenska kyrkans arbetsgivare förhandlar Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation centrala kollektivavtal med de fackliga organisationerna.