Rätt bemanning för verksamhetens behov - infomaterial

Rätt bemanning för verksamhetens behov – processkarta för omställning i Svenska kyrkan. Flera material att köpa och för nedladdning.

För att möta Svenska kyrkans ökande behov av omställning, har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tagit fram materialet Rätt bemanning för verksamhetens behov.

Folder/affisch (4 sidor)

Artikelnummer: 2027
Pris: 50 kr/5 st (digitaltryck, självkostnadspris)

Foldern/affischen Rätt bemanning för verksamhetens behov - översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan ger en snabb överblick och kan exempelvis användas vid informationsmöten eller för att sätta upp på en anslagstavla.

Lågupplöst pdf A3 (2,9 MB):
Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan​ - webb

Högupplöst pdf för utskrift A3 (9,5 MB):
Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan​ - utskrift

Häfte (30 sidor)

Artikelnummer: 2028
Pris: 50 kr/st (digitaltryck, självkostnadspris)

Häftet Rätt bemanning för verksamhetens behov - processkarta för omställning i Svenska kyrkan går igenom processen från början till slut.

Lågupplöst pdf (1,6 MB):
Rätt bemanning för verksamhetens behov - processkarta för omställning i Svenska kyrkan - webb

Högupplöst pdf för utskrift A4 (17,2 MB):
Rätt bemanning för verksamhetens behov - processkarta för omställning i Svenska kyrkan - utskrift​

Materialet kan också läsas i webbhandboken Vera.

Fördjupningsmaterial

Processkartan kompletteras med elva olika fördjupningsmaterial som finns att ladda ner som pdf:

​Fördjupningsmaterialen kan även läsas i webbhandboken Vera. Där finns också en mall för tidslinje och ett underlag för arbete med kommunikationsplan.​

Rätt bemanning för verksamhetens behov

För att möta Svenska kyrkans ökande behov av omställning, har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tagit fram materialet Rätt bemanning för verksamhetens behov – processkarta för omställning i Svenska kyrkan.

Bok med titeln Arbetsrätt sticker fram under en  uppslagen avtalsbok. Ovanpå ligger en överstrykningspenna.

Utbildningar arbetsrätt

Utbildningarna inom arbetsrätt utgår från Svenska kyrkans olika verksamheter och leds av arbetsrättsjurister och förhandlare/ rådgivare från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.