Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Välkommen till seminarium 17/1: Förskola/skola i Svenska kyrkan

Nyhet Publicerad

Alla som arbetar med eller ansvarar för förskola/skola är varmt välkomna till ett partsgemensamt seminarium om förskola och skola i Svenska kyrkan, onsdagen den 17 januari i Stockholm.

Varmt välkommen till en heldag om förskola och skola i Svenska kyrkan onsdagen den 17 januari 2024! Seminariet vänder sig till alla som arbetar med eller ansvarar för förskola eller skola i en församling eller pastorat. Vi möts och delar erfarenheter om hur vi skapar de bästa förutsättningarna för den pedagogiska verksamheten.

Vi ses på World Trade Center i Stockholm, intill Stockholms centralstation och Cityterminalen. Medverkande är Mimmi von Troil, Idéburen Välfärd, Peter Ekman, Svenska kyrkans enhet för forskning och analys samt representanter för Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och Sveriges Lärare.

Läs mer och anmäl dig här senast den 14 december 2023

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera