Välkommen till partsgemensamma informationsträffar om nya avtalet

Nyhet Publicerad

Skao och arbetstagarorganisationerna bjuder in till informationsträffar om Svenska kyrkans avtal 23. Välkommen till Lund, Göteborg, Linköping, Stockholm, Gävle eller något av de tre digitala tillfällena!

Svenska kyrkans avtal 23 tecknades den 3 maj 2023 och innehåller ett antal förändringar, framför allt i löneavtalen. Parterna bjuder därför in arbetsgivare och fackliga företrädare till informationsmöten runtom i landet eller digitalt, för att berätta om löneprocessen i Svenska kyrkan.

Den partsgemensamma informationen om löneavtalen genomförs under förmiddagen med efterföljande lunch. Under eftermiddagen håller Skao en information om övriga avtalsändringar för arbetsgivarföreträdare.

Anmäl dig snarast - observera att sista anmälningsdag är
den 10, 13, 15 respektive 31 maj, beroende på tillfälle.

Läs mer och anmäl dig här!

Logotyper för Skao och arbetstagarorganisationerna

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera