Välkommen till infoträffar om nya LAS-regler och omställning

Nyhet Publicerad

Från och med den 1 oktober 2022 gäller nya LAS-regler. Svenska kyrkans nya omställningsavtal kommer också att träda i kraft under hösten. Välkommen till webbmöten under september!

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation bjuder in till webbmöten med information om LAS och om vad som gäller vid omställnings- och kompetensstöd. Mötena genomförs stiftsvis, men om tiden för ditt stift inte passar dig är du välkommen att anmäla dig till något av de andra mötena.

Informationsträffarna genomförs vid sex tillfällen: 19, 22,23, 26, 28 och 30 september. Sista anmälningsdag är två dagar före respektive datum.

Läs mer och anmäl dig här

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera