Uppdaterad logotyp för Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation – Skao

Nyhet Publicerad

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations logotyp har uppdaterats. Förkortningen Skao kompletterar nu det formella namnet Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har i många år förkortats Skao i olika sammanhang. Förkortningen är dock inte känd bland alla medlemmar. Därför har Skao:s logotyp nu kompletterats, så att det blir tydligt att Skao syftar på Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Logotypen kommer att bytas ut successivt under våren. Skao:s uppdrag är, som alltid, att vara arbetsgivar- och serviceorganisation för anställda och förtroendevalda inom Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stift. Vi tecknar kollektivavtal för Svenska kyrkan och ger råd och utbildar i arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor. Målet är medlemsnytta i framkant!

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera