Till dig som kyrkoherde! Vill du utveckla dig och ditt ledarskap?

Nyhet Publicerad

Gå det uppskattade ledarskapsprogrammet "Ledarutveckling för kyrkoherdar", startar 14-16 september! Endast en plats kvar!

Att vara kyrkoherde i Svenska kyrkan innebär att man har ett ledaruppdrag i en komplex miljö. Vi vill med utgångspunkt i det arbetsmiljöarbete som bedrivs, verka för att stärka dig som kyrkoherde i ledarrollen för att klara både de utmaningar som finns i den dagliga verksamheten men också de utmaningar som kan förväntas under kommande år.

Det kvalificerade ledarutvecklingsprogrammet "Ledarutveckling för kyrkoherdar" tar sin utgångspunkt i synsättet att ledarutveckling först och främst handlar om personlig utveckling och mognad. Att en fördjupad insikt om vad jag som ledare bär med mig i livet och hur det påverkar mig i ledarrollen, är ett viktigt fundament för ett framgångsrikt ledarskap. Ett fundament för att kunna leda sig själv och andra.

Programmet präglas av dialog, reflektion och delande av erfarenheter, hela tiden med syftet att kunna vidga de egna perspektiven och fördjupa förståelsen för den egna ledarrollen.

Datum och plats

Startdatum: 14 september kl. 10.00
Plats: Stiftsgården Stjärnholm mellan Nyköping och Oxelösund. Utbildningen genomförs i internatform.

Läs mer om programmet "Ledarutveckling för kyrkoherdar" här och anmäl dig!

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera