ordförandeklubba vilar på kyrkoordningen och lagboken
Foto: Magnus Aronson

Till dig som förtroendevald i kyrkoråd!

Nyhet Publicerad Ändrad

Vill du lära dig mer om arbetsgivaransvaret? Vilka regler som finns? Olika roller och dess innebörd? Och få möjlighet till erfarenhetsutbyte? Utbildningen Kyrkorådets arbetsgivaransvar ger svar på frågorna och har omformats med nytt innehåll samt vänder sig nu till alla förtroendevalda ledamöter i kyrkoråd.

Under utbildningen ges en översiktlig redogörelse av arbetsgivaransvaret och hur rollfördelningen mellan kyrkoråd och kyrkoherde bör se ut.

Pris: 2 100 kr exkl. moms. Priset gäller utbildning på plats. För utbildning på distans är priset reducerat.

Läs mer om om utbildningen Kyrkorådets arbetgivaransvar och till anmälan genom att klicka på länken:

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera