Släng din avtalsbok, vi trycker om den!

Nyhet Publicerad Ändrad

Tyvärr finns det felaktigheter i boken Svenska kyrkans avtal 23 som gör att vi måste trycka om den. Nya böcker kommer att skickas ut så snart de är tryckta. Det går också bra att beställa extra exemplar fram till och med den 15 oktober.

Boken Svenska kyrkans avtal 23 skickades ut till alla medlemmar i Skao efter sommaren, men tyvärr finns det ett antal felaktigheter i boken som gör att vi måste trycka om den. Så snart den nya, korrigerade boken är tryckt, kommer den att skickas ut till er.

Uppdaterade avtal som pdf kommer att publiceras på webben under nästa vecka. Vi går ut med en nyhet om det så snart filerna finns för nedladdning.

Engångsbeställning av extra böcker senast 15/10

Medlemmar i Skao får samma antal böcker som förra gången, kostnadsfritt. Arbetsgivare som vill ha fler böcker så också välkomna att göra en engångsbeställning av extra exemplar.

Extra böcker kostar 120 kr styck och kan beställas här fram till och med den 15 oktober. Det kommer inte att vara möjligt att göra några ytterligare beställningar efter detta datum.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera