Sista chansen att beställa extra avtalsböcker

Nyhet Publicerad

Boken Svenska kyrkans avtal 23 trycks om och nya böcker kommer att skickas ut. Du kan också beställa fler böcker fram till och med den 15 oktober.

På grund av felaktigheter i trycket av boken Svenska kyrkans avtal 23, trycks boken nu om. Nya böcker kommer att skickas ut till alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, men det finns även möjlighet att beställa fler böcker för den som önskar extra exemplar.

Engångsbeställning senast den 15 oktober

Fram till och med den 15 oktober 2023 kan du beställa extra avtalsböcker. De kostar 120 kr och kan beställas med detta formulär.

Observera att det inte kommer att vara möjligt att göra några ytterligare beställningar efter detta datum. De extra böckerna kommer att skickas ut tillsammans med de böcker som går ut kostnadsfritt till alla medlemmar i Skao.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera