Nytt datum! Mentorprogram för kyrkoherdar 2022

Nyhet Publicerad

Svenska kyrkans  arbetsgivarorganisations mentorprogram för kyrkoherdar är en strukturerad ledarutveckling med individen i fokus som genomförs av Stiftelsen Minerva. Som adept i programmet har du alltid en individuell mentor som inte är yrkesverksam i kyrkan. Mentorprogrammet är kvalitetssäkrat och ISO-certifierat.

Läs mer om utbildningen genom att klicka på länken: Mentorprogram för kyrkoherdar

Kursmål:

Professionell och personlig utveckling med fokus på ditt individuella behov som kyrkoherde och chef.

Datum för Mentorprogram 2022

6-7 september              Start och kartläggning med adepter
18 oktober                     Upptakt med adepter och mentorer
18 april 2023                 Halvtidsuppföljning med adepter och mentorer
19 september 2023      Avslutning med adepter och mentorer

För kännedom tillkommer tre föreläsningar/seminarier under programmets gång.

Sista anmälningsdag 27 juni 2022
Aktuella datum, mer information och anmälan hittar du i Kursportalen

Kursportalen

Anmäl dig här