Nya sidor om fysisk arbetsmiljö i begravningsverksamheten i Vera

Nyhet Publicerad

Webbhandboken Vera har uppdaterats med en sammanställning om fysisk arbetsmiljö i begravningsverksamheten

I webbhandboken Vera finns information om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Nu har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation sammanställt information om den fysiska arbetsmiljön i begravningsverksamheten i Vera. Informationen ligger som en separat flik under rubriken Arbetsmiljö.

Observera att det även finns ett antal olika avsnitt med övergripande information om fysisk arbetsmiljö i Vera. Dessa hittar du som vanligt under Arbetsmiljön på arbetsplatsen.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera