Ny utbildning: Kyrkorådsordförande – att växa i roll och uppdrag

Nyhet Publicerad

Kyrkorådsordförande - att växa i roll och uppdrag är en möjlighet att berika och stärka dig i rollen som ordförande eller vice ordförande för kyrkoråd, så att du kan utföra ditt uppdrag för kyrkans bästa. Utbildningen tar sin utgångspunkt i sammanhanget, uppdraget och rollen oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är helt ny i rollen. 

Är du kyrkoherde och din kyrkorådsordförande eller vice ordförande är anmäld till utbildningen? Då har du också möjlighet att anmäla dig till denna utbildning. 

Utbildningen sker online genom blandat lärande med självstudier och deltagande. Du har tillgång till utbildningen under hela mandatperioden.

Kostnad: 750 kr exklusive moms

Läs mer här och anmäl dig till Kyrkorådsordförande – att växa i roll och uppdrag

Utbildningen är framtagen tillsammans med representanter från alla tretton stift, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, Sensus och Verbum. Innehållet utgår från centrala teman som är formulerade av erfarna kyrkorådsordförande från hela landet.    

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera