Ny e-utbildning om skadligt bruk på arbetsplatsen! 

Nyhet Publicerad

Är du chef, HR eller skyddsombud? Då har du möjlighet att gå en ny e-utbildning om grunderna i "Skadligt bruk på arbetsplatsen”, som berör hur alkohol och andra skadliga bruk påverkar arbetsmiljön och hur ska du som chef kan agera.

Vår samarbetspartner för denna utbildning är Alna, som är experter på skadligt bruk på arbetsplatsen. Utbildningen är främst anpassad för dator men kan också genomföras på mobil eller läsplatta, när du har tid.

Kursupplägg och innehåll

Utbildningen består av sju avsnitt och tar cirka 60-90 minuter att genomföra. Om du vill ta en paus, kan du enkelt återgå till där du slutade. Innehållet varierar mellan informativa texter, interaktiva övningar, flera case samt inspelade miniföreläsningar och frågefilmer. Utbildningen har även ett avslutande kunskapstest.

Målgrupp

En utbildning för dig som chef, HR eller skyddsombud, när det kan vara svårt att veta hur man ska agera när det finns skadligt bruk på arbetsplatsen. Det kan till exempel handla om en medarbetare som har problem med alkohol, droger eller spelande.  

Kursmål

Utbildning ger dig ökad förståelse för och grundläggande kunskaper om skadligt bruk, hur det påverkar arbetsmiljön, roller och ansvar samt hur en rehabiliteringsprocess kan se ut. Tanken är att deltagaren efter avslutad utbildning ska känna sig säkrare och tryggare i att hantera dessa frågor. 

 

Anmälan: Läs mer om utbildningen och anmäl dig här.

Pris: 1 000 kr exkl. moms

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här.

Anmäl dig här

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera