Ny avtalsbok levereras vecka 46

Nyhet Publicerad

Boken Svenska kyrkans avtal 23 trycks nu om och levereras vecka 46. Du kan redan nu ladda ner uppdaterade pdf:er från webben.

Som vi tidigare har berättat om, trycks boken Svenska kyrkans avtal 23 om. Det preliminära leveransdatumet för de nya böckerna är vecka 46. Samla gärna in och släng de böcker som ni tidigare har fått, så riskerar ni inte att ta fel.

Den tidigare utskickade boken har ett omslag med mörkt blå siffror på en ljusare blå bakgrund. Den nya boken kommer att ha ett omslag med mörkblå bakgrund och ljusare blå siffror.

Uppdaterade pdf:er på webben

Om du har laddat ner avtalen som pdf från webben, bör du göra likadant: släng de tidigare pdf:erna och ladda ner nya. De uppdaterade pdf:erna finns publicerade på webben på sidan Kollektivavtal

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera