Möt deltagare i utbildningen "Kyrkorådsordförande - att växa i roll och uppdrag"! Hör dem berätta om värdet av utbildningen.

Nyhet Publicerad Ändrad

Som inspiration till dig som är kyrkorådsordförande eller vice ordförande (eller kyrkoherde, om din kyrkorådsordförande eller vice ordförande är anmäld till utbildningen), berättar tidigare deltagare om utbildningen "Kyrkorådsordförande - att växa i roll och uppdrag"!

Hör Kenneth Wåhlberg, kyrkorådsordförande i Falu pastorat berätta. Klicka på länken.
Hör Marie Rudolfsson, kyrkorådsordförande i Landskrona församling berätta. Klicka på länken.
Hör Göran Barkevall, kyrkorådsordförande i Träslövs församling berätta. Klicka på länken

Gör som Kenneth, Marie, Göran och 233 till! Gå utbildningen "Kyrkorådsordförande - att växa i roll och uppdrag"

Som är en möjlighet att berika och stärka dig i rollen som ordförande eller vice ordförande för kyrkoråd, så att du kan utföra ditt uppdrag för kyrkans bästa. Utbildningen tar sin utgångspunkt i sammanhanget, uppdraget och rollen oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är helt ny i rollen.

Utbildningen sker online genom blandat lärande med självstudier och deltagande. Du har tillgång till utbildningen under hela mandatperioden.

Kostnad: 750 kr exklusive moms

Läs mer här och anmäl dig till ”Kyrkorådsordförande – att växa i roll och uppdrag”

Utbildningen är framtagen tillsammans med representanter från alla tretton stift, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, Sensus och Verbum. Innehållet utgår från centrala teman som är formulerade av erfarna kyrkorådsordförande från hela landet.

Passa på! Nya datum för webbinarium i utbildningen

För dig som är kyrkorådsordförande, vice ordförande eller kyrkoherde (om din kyrkorådsordförande eller vice ordförande är anmäld till utbildningen) som går eller ska gå utbildningen - nu finns nya datum för tre olika webbinarium att boka!

12/9 - Kyrkorådet som styrelse
10/10 - Kyrkoherdens ställning
7/11 - Formalia vid styrelsemöten

Klicka på länken här för att boka din plats redan idag till webbinarierna!