Huvudman för skola eller förskola?

Nyhet Publicerad

Nu finns information om ansvaret för skolor och förskolor på webben. IV erbjuder också Skao:s medlemmar en timme kostnadsfri rådgivning och utbildningarna Godkännande och tillsyn 10/10 och Grundkurs i skollagen 18/10 + 7/11.

Många församlingar och pastorat i Svenska kyrkan driver förskolor utöver den ordinarie verksamheten. Det finns även ett fåtal skolor. Nu har Skao:s webbplats kompletterats med information om arbetsgivarens och huvudmannens ansvar för skola och förskola. Läs mer på webbsidan Skola och förskola i Svenska kyrkan.

Idéburen Välfärds utbildningar om skola och förskola

Genom en överenskommelse mellan Skao och Idéburen Välfärd, IV, har medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation möjlighet att få en timmes kostnadsfri rådgivning om skol- och förskoleverksamheten från IV. Skao:s medlemmar är också välkomna till vissa av IV:s utbildningar:

Ange att ni är medlemmar i Skao vid anmälan. Medlemmar i Skao deltar till samma pris som IV:s medlemmar.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera