Eskilstuna årets kyrkogårdsförvaltning 2022

Nyhet Publicerad

Juryn, där arbetsgivarorganisationen ingår, bedömer nominerade förvaltningar utifrån följande: kultur, hållbarhet, organisation, kreativitet, kundservice, arbetsmiljö och utveckling.

 

Vad gäller kriteriet hållbarhet motiveras utnämningen så här:
Begravningsverksamheten återanvänder överskottsvärme från krematoriet för att värma upp de egna byggnaderna. Solpaneler och bergvärme kompletterar energibehovet. Verksamheten har ett tydligt fossilfritt mål där batteridrift och HVO är ledande drivmedel.

Läs mer hos Sveriges kyrkogårds- och krematorieförbund

Hitta snabbt

Kvinna med glasögon och hörlurar syns bakom en ljuddämpande skärm.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation i arbetsgivarfrågor såsom arbetsrätt, lön, arbetsmiljö och alla kollektivavtalsfrågor.

Fyra foton i collage. Uppe till vänster fötter och väskor i utbildningslokal, uppe till höger person i rutig kavaj som lutar sig mot person med ljusblå skjorta, nere till vänster händer som håller i penna, nere till höger man som håller i padda.

Utbildningar och medlemsaktiviteter

På plats, på distans, online! Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan.

Datosrskärm som visa en sida ur webbhandboken Vera.

Ansök om inloggning i webbhandboken Vera

Vera - en unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Inloggning ingår i medlemsavgiften till Skao.