E-utbildningen Rätt bemanning för verksamhetens behov

Nyhet Publicerad Ändrad

Till dig som chef, HR eller kyrkoråd! Lär dig mer i e-utbildningen Rätt bemanning för verksamhetens behov, som går igenom grunderna i arbetet med omställning.

När en arbetsgivare ska göra en omställning, det vill säga förändra organisationen på ett sätt som påverkar personalen, uppstår ofta många frågor. Hur går omställning till? I vilken ordning behöver vi förhandla, ta beslut och informera? Hur gör jag en riskbedömning inför ändring?

E-utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i både arbetsrätt och arbetsmiljörätt knutet till omställning. Efter genomförd utbildning har du lärt dig hur du kan arbeta proaktivt, ansvarsfullt och omsorgsfullt med omställning. Du har också lärt dig i vilken ordning olika aktiviteter genomförs vid omställningsarbete.

Utbildningen består av filmer, text- och bildpresentationer samt ett antal övningar. Du har tillgång till utbildningen i 12 månader och genomför den vid din egen dator eller surfplatta när det passar dig.

Pris: 500 kronor exklusive moms.
Diplom: När du gjort utbildningen kan du få ett diplom som bevis på genomförd kurs.

Läs mer och anmäl dig till Rätt bemanning för verksamhetens behov (e-utbildning) här!

 

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera