Digital avtalsinformation 23 och 25 maj

Nyhet Publicerad Ändrad

För att möta det stora intresset för avtalsinformation anordnar Skao två extra digitala träffar om Svenska kyrkans avtal 23

Intresset för de partsgemensamma informationsträffarna har varit mycket stort. Totalt har nu över 450 personer anmält sig och anmälningar tickar in hela tiden.

De digitala träffarna blev snabbt fullbokade, men det är inte möjligt att ha fler deltagare om de ska kunna genomföras på ett bra sätt. I stället erbjuder Skao nu två extrainsatta digitala träffar med avtalsinformation tisdagen den 23 maj kl. 14–17 och torsdagen den 25 maj kl. 14–17.

Anmäl dig här:

Vid dessa tillfällen deltar endast representanter från Skao, men innehållet kommer att vara detsamma som vid de partsgemensamma träffarna.

Skao ser också över möjligheten att erbjuda en inspelad information som kan finnas tillgänglig på webbplatsen.

Du kan redan nu sätta dig in i alla ändringar i avtalet genom att läsa dessa beskrivningar. Information om avtalsområde finns också att läsa på webben.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera