Avtalsboken är på väg!

Nyhet Publicerad

Boken Svenska kyrkans avtal 23 kommer att levereras till alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation under augusti.

Under kommande vecka beräknas boken Svenska kyrkans avtal 23 levereras till alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation. Tidigare har alla arbetsgivare fått två exemplar var, men i år kommer större arbetsgivare att få fler böcker – fyra, sex, åtta eller tio beroende på storlek. Orsaken är att vi inte längre har möjlighet att erbjuda boken till försäljning. Avtalen kan dock laddas ner från webben som pdf för den som vill skriva ut fler exemplar.

Svenska kyrkans avtal 23 innehåller de viktigaste kollektivavtalen för Svenska kyrkan. Du hittar också kollektivavtal i webbhandboken Vera och på Skao:s webbplats.

Observera att detta är en nyhetsartikel, vilket betyder att den inte uppdateras. Datumet då nyheten publicerades ser du högst upp på sidan. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna genom att prenumerera på e-postnyhetsbrevet Observera