Fyra foton bildar collage. En präst bryter oblat, en person sitter vid skrivbord intill hörlurar, en person skriver på ett block, ett bord med ordförandeklubba.
Foto: Magnus Aronson, Kristin Lidell

Medlemsaktiviteter

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation arrangerar regelbundet olika typer av evenemang, på egen hand eller i samverkan med andra.

Vissa aktiviteter är öppna för alla som är intresserade, vissa vänder sig till en viss målgrupp. Utöver öppna medlemsaktiviteter anordnas arbetsgivarkonferenser, fullmäktige och samrådskonferens, som en del av arbetsgivarorganisationens förtroendemannaorganisation. Dessa är endast öppna för valda ledamöter.

En kvinna och en man sitter framför sina datorer vid ett varsitt bord.

Arbetsgivarkonferenser

Vid arbetsgivarkonferenserna väljs ledamöter till Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations fullmäktige som i sin tur väljer styrelsen. De hålls i varje stift året efter ett kyrkoval och utgör en demokratisk möjlighet att påverka Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Bord med hörlurar och datorskärm. En person skriver på tangentbord.

HR-forum

HR-forum - för dig som arbetar med HR-frågor inom Svenska kyrkan

Präst bryter itu ett stort oblat intill två tända ljus.

Kyrkoherdeforum

Ett tillfälle att få kunskap, dela erfarenheter och prova en tanke

Små späda skott tittar upp ur jorden.

Ny som kyrkoherde - kyrkoherde på ny post

En unik möjlighet för dig som är ny som kyrkoherde alternativt kyrkoherde på ny post att möta representanter från arbetsgivarorganisationen och bli uppdaterad kring frågor relevanta för dig i din roll som arbetsgivare.

Personer sitter runt ett bord. Ovanpå ett papper ligger ordförandeklubba.

Ordförandeforum

Ett tillfälle att få kunskap, dela erfarenheter och prova en tanke.