Kvinna med långärmad blus bläddrar bland plastmappar.
Foto: Susanne Kronholm

Kontaktuppgifter utbildningsadministration

Vi samordnar Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations utbildningar, medlemsaktiviteter, konferenser och webbinarier. Välkomna att kontakta oss - vi finns till för er!

Alla utbildningar och medlemsaktiviteter hittar du här. Om du har frågor om
utbildningarnas genomförande, anmälningar eller fakturor är du välkommen att kontakta
oss på utbildningsadministrationen.

Utbildningsadministration