Kontaktuppgifter rådgivning

Vi ger utbildning, råd och service i arbetsgivarfrågor: arbetsrätt, arbetsmiljö med mera. Välkomna att kontakta oss - vi finns till för er!

Kontakta i första hand din regionala förhandlare/rådgivare. Om förhandlarna/rådgivarna i din region inte är tillgängliga, kan du i akuta frågor kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations jour för avtal och arbetsrätt.

Ring 08-737 72 00, eller fyll i kontaktformuläret. Du kommer att få svar snarast, normalt inom 24 timmar, helgfri måndag till fredag. Ibland kan dock belastningen vara högre vilket kan medföra något längre svarstider.  Jouren har öppet 8.30-12 och 13-15 helgfri måndag till fredag.

Rådgivning region norr - Luleå, Härnösands, Uppsala, Västerås, Stockholms och Visby stift

Rådgivning region mellan/väst - Göteborgs, Karlstad, Linköpings, Skara och Strängnäs stift

Rådgivning region syd - Lunds och Växjö stift