Bord med hörlurar och datorskärm. En person skriver på tangentbord.
Foto: Magnus Aronson

HR-forum

HR-forum - för dig som arbetar med HR-frågor inom Svenska kyrkan

HR-forum hösten 2022

Fredag 9 september, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 9 september

Fredag 28 oktober, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 28 oktober!

 

Fredag 9 december, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 9 december!

 

Anmälningsrutiner

Anmälan sker till respektive forum senast två dagar före kl. 13.00. Kallelse med länk till zoom-möte och övrig information skickas ut på eftermiddag två dagar före.   

Har du specifik fråga? Skicka in den till  senast tre dagar före respektive forum för att vi ska kunna garantera att den kommer med. Välkommen!​

Bakgrund till HR-forum

Under 2020 bjöd arbetsgivarorganisationen regelbundet in till HR-forum. Primärt för att informera om och samtala kring olika aspekter med utgångspunkt i den pågående pandemin men även andra ämnen lyftes. Satsningen har uppskattats av er medlemmar så vi fortsätter med dem.   

Hitta snabbt

VERA webbhandbok för arbetsgivare
Kvinna med glasögon och hörlurar syns bakom en ljuddämpande skärm.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation i arbetsgivarfrågor såsom arbetsrätt, lön, arbetsmiljö och alla kollektivavtalsfrågor.

Fyra foton i collage. Uppe till vänster fötter och väskor i utbildningslokal, uppe till höger person i rutig kavaj som lutar sig mot person med ljusblå skjorta, nere till vänster händer som håller i penna, nere till höger man som håller i padda.

Utbildningar och medlemsaktiviteter

På plats, på distans, online! Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan.

Datosrskärm som visa en sida ur webbhandboken Vera.

Ansök om inloggning i webbhandboken Vera

Vera är en unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation får kostnadsfri inloggning i Vera.

Aktuellt just nu

två händer håller i boken Avtal 2020.

Omställningsavtal och Svenska kyrkans avtal

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations förslag till omställningsavtal blir verklighet. Samtidigt försvinner lönetillägget vid omplacering till tjänst med lägre lön. Löneökningsutrymmet är detsamma som tidigare.

ett par glasögon ligger framför en datorskärm. Genom ena glaset kan man läsa ordet Akka.

Akka medarbetarundersökning

Akka är en webbaserad medarbetarundersökning med frågor om arbetsmiljö och arbetsklimat. Den erbjuds alla arbetsgivare inom Svenska kyrkan en gång per år.