Bord med hörlurar och datorskärm. En person skriver på tangentbord.
Foto: Magnus Aronson

HR-forum

HR-forum - för dig som arbetar med HR-frågor inom Svenska kyrkan

HR-forum hösten 2022

Fredag 9 september, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 9 september

Fredag 28 oktober, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 28 oktober!

Fredag 9 december, 13.00-14.30

Anmäl dig till HR-forum 9 december!

Anmälningsrutiner

Anmälan sker till respektive forum senast två dagar före kl. 13.00. Kallelse med länk till zoom-möte och övrig information skickas ut på eftermiddag två dagar före.

Har du specifik fråga? Skicka in den till  senast tre dagar före respektive forum för att vi ska kunna garantera att den kommer med. Välkommen!​

Bakgrund till HR-forum

Under 2020 bjöd arbetsgivarorganisationen regelbundet in till HR-forum. Primärt för att informera om och samtala kring olika aspekter med utgångspunkt i den pågående pandemin men även andra ämnen lyftes. Satsningen har uppskattats av er medlemmar så vi fortsätter med dem.