Olika foldrar och tidningar i en hög.
Foto: Magnus Aronson

Beställ informationsmaterial

För att beställa informationsmaterial, skriv artikelns namn och artikelnummer i formuläret nedan. Du kan beställa upp till fem olika artiklar i samma beställning.

Du kan enkelt växla mellan beskrivningarna och din beställning. Högerklicka på en länk eller flik för att öppna sidan i en separat flik eller fönster i din webbläsare.​

Observera att för betalmaterial tillkommer moms (6 %) samt expeditionskostnad om 25 kronor och porto.

Jag vill beställa:

Beställare: