Foto: Magnus Aronson

Avtalsinformation online

Välkommen till korta Zoom-möten om de aktuella avtalsändringarna den 11, 12, 13, 16 och 17 maj

Svenska kyrkans arbetsgivarinformation bjuder in till korta informationsmöten i Zoom för att informera om de aktuella ändringarna i Svenska kyrkans avtal. Vid mötena deltar en eller flera regionala förhandlare/rådgivare för det aktuella stiftet samt Sten Lycke, biträdande förhandlingschef, eller PG Forsberg, arbetsrättsjurist.

Om tiden för ”ditt” stift inte passar dig är du välkommen att anmäla dig till något av de andra mötena.

Anmäl dig senast 12:00 dagen före mötet. Du kommer att få en outlookinbjudan med aktuell länk dagen innan avtalsinformationen.

Varmt välkommen!

Onsdag 11/5 klockan 11:00 Karlstads stift

Onsdag 11/5 klockan 14:00 Stockholms stift

Torsdag 12/5 klockan 9:00 Växjö stift

Torsdag 12/5 klockan 10:00 Skara stift

Torsdag 12/5 klockan 15:00 Västerås och Visby stift

Fredag 13/5 klockan 9:00 Uppsala stift

Fredag 13/5 klockan 10:00 Strängnäs stift

Fredag 13/5 klockan 11:00 Lunds stift

Fredag 13/5 klockan 14:00 Linköpings stift

Måndag 16/5 klockan 11:00 Härnösands stift

Måndag 16/5 klockan 13:00 Luleå stift

Tisdag 17/5 klockan 10:00 Göteborgs stift

Powerpoint-presentation från avtalsinformationen

Lär dig mer om arbetsrätt!

Bok med titeln Arbetsrätt sticker fram under en  uppslagen avtalsbok. Ovanpå ligger en överstrykningspenna.

Utbildningar arbetsrätt

Utbildningarna inom arbetsrätt utgår från Svenska kyrkans olika verksamheter och leds av arbetsrättsjurister och förhandlare/ rådgivare från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Fyra foton bildar collage. En präst bryter oblat, en person sitter vid skrivbord intill hörlurar, en person skriver på ett block, ett bord med ordförandeklubba.

Medlemsaktiviteter

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation arrangerar regelbundet olika typer av evenemang, på egen hand eller i samverkan med andra.