Avtalsinformation - extrainsatta digitala träffar

För att möta det stora intresset för avtalsinformation anordnar Skao flera extra digitala träffar om Svenska kyrkans avtal 23

Intresset för de partsgemensamma informationsträffarna har varit mycket stort och framför allt de digitala träffarna blev snabbt fullbokade. Det är dock inte möjligt att ha fler deltagare om de ska kunna genomföras på ett bra sätt. I stället erbjuder Skao nu extrainsatta digitala träffar med avtalsinformation.

Anmäl dig här:

Vid dessa tillfällen deltar endast representanter från Skao, men innehållet kommer att vara detsamma som vid de partsgemensamma träffarna.

Du kan redan nu sätta dig in i alla ändringar i avtalet genom att läsa dessa beskrivningar. Information om avtalsområde finns också att läsa på webben.

Hitta snabbt

Svenska kyrkans avtal 23

Skao har träffat centrala kollektivavtal med arbetstagarorganisationerna. Svenska kyrkans avtal 23 gäller till och med den 30 april 2025 och innebär en enklare löneprocess, fler vägar till arbete i kyrkan och ett minskat semesterberg.

VERA webbhandbok för arbetsgivare
Kvinna med glasögon och hörlurar syns bakom en ljuddämpande skärm.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation i arbetsgivarfrågor såsom arbetsrätt, lön, arbetsmiljö och alla kollektivavtalsfrågor.

Fyra foton i collage. Uppe till vänster fötter och väskor i utbildningslokal, uppe till höger person i rutig kavaj som lutar sig mot person med ljusblå skjorta, nere till vänster händer som håller i penna, nere till höger man som håller i padda.

Utbildningar och medlemsaktiviteter

På plats, på distans, online! Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan.

Datosrskärm som visa en sida ur webbhandboken Vera.

Ansök om inloggning i webbhandboken Vera

Vera är en unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation får kostnadsfri inloggning i Vera.