massor med frukter i olika färger och former, några av dem uppskurna.
Foto: Shutterstock

ALLA-dagen

ALLA-dagen - för er arbetsgivarföreträdare som arbetar med frågor som rör arbetsrätt, lag, lön och arbetsmiljö: kyrkoherdar och andra chefer, övriga som arbetar med HR samt ordförande i kyrkoråd.

ALLA-dagen är en digital medlemsaktivitet som genomförs i början av varje kalenderår - en möjlighet för dig som är arbetsgivarföreträdare att uppdatera dig kring det viktigaste och mest aktuella som rör frågorna arbetsrätt, lag, lön och arbetsmiljö och därmed rusta dig inför det kommande arbetsåret. 

ALLA-dagen ingår i din medlemsavgift till Skao. Du deltar enkelt via zoom. 

ALLA-dagen 2024

Planeringen av ALLA-dagen 2024 pågår för fullt. Precis som förra året genomförs den under två halvdagar , för att underlätta för er att delta. 

Ur programmet:

Friskfaktorer i arbetslivet

Petra Lindfors, professor i psykologi vid Stockholms universitet (särskild inriktning på arbets- och organisationspsykologi), medverkar med ett pass om friskfaktorer i arbetslivet

Alla arbetsgivare har en lönepolitik – det är bara fråga om vilken?

  • Hur förenar man alla arbetsinsatser i verksamheten mot ett gemensamt mål?
  • Finns det en tänkt vision med verksamheten?
  • Vilka mål och egenskaper är framgångsfaktorer för verksamheten?
  • Vad bör man tänka på när politiken utformas?
  • Tips och råd om hur en lönepolitik inom kyrkan kan/skulle kunna innehålla! 

Anmäl dig här till båda halvdagarna så går du inte miste om något!

Onsdag 10 januari 13.00-16.00

Torsdag 11 jan kl. 9.00-12.00

 

Annat som kan intressera!

Kyrkorådsordförande – att växa i roll och uppdrag (blandat lärande online)

Utbildningen Kyrkorådsordförande – att växa i roll och uppdrag vänder sig till dig som är ordförande eller vice ordförande i ett kyrkoråd. Utbildningen är också öppen för dig som är kyrkoherde om din kyrkorådsordförande är anmäld.

Hitta snabbt

Kvinna med glasögon och hörlurar syns bakom en ljuddämpande skärm.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation i arbetsgivarfrågor såsom arbetsrätt, lön, arbetsmiljö och alla kollektivavtalsfrågor.

Fyra foton i collage. Uppe till vänster fötter och väskor i utbildningslokal, uppe till höger person i rutig kavaj som lutar sig mot person med ljusblå skjorta, nere till vänster händer som håller i penna, nere till höger man som håller i padda.

Utbildningar och medlemsaktiviteter

På plats, på distans, online! Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan.

Datosrskärm som visa en sida ur webbhandboken Vera.

Ansök om inloggning i webbhandboken Vera

Vera - en unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Inloggning ingår i medlemsavgiften till Skao.