Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation är arbetsgivar- och serviceorganisation för Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stift. Vi tecknar kollektivavtal för Svenska kyrkan samt ger rådgivning och utbildningar i arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor.

Aktuellt från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Prenumerera via RSS

Covid-19 för arbetsgivare

Information om det nya coronaviruset för Svenska kyrkans arbetsgivare publiceras på arbetsgivarorganisationens intranätplats internwww.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Sidorna kräver ingen inloggning.

Det här är Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations externa webbplats. Här presenterar vi arbetsgivarorganisationen mer övergripande.

för dig som är anställd/förtroendevald

Du som arbetar i en församling eller är förtroendevald hittar mer information här, på Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations intranät.  Där hittar du också information om arbetsgivarorganisationens hantering av personuppgifter.

Vi anordnar utbildningar inom arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, ledarskapsutveckling samt inom kyrkogårds- och begravningsverksamheten. Du som är chef, anställd eller förtroendevald i Svenska kyrkan hittar arbetsgivarorganisationens utbildningar här.

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation
Box 157, 101 23 Stockholm