Other languages with Google Translate

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation är arbetsgivar- och serviceorganisation för Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stift. Vi ger rådgivning och utbildningar i arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, liksom för kyrkogårds- och begravningsverksamheten. Vi tecknar kollektivavtal för Svenska kyrkan.

Aktuellt från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Prenumerera via RSS

Det här är Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations externa webbplats. Här presenterar vi arbetsgivarorganisationen mer övergripande.

för dig som är anställd/förtroendevald

Du som arbetar i en församling eller är förtroendevald hittar mer information här, på Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations intranät.  Där hittar du också information om arbetsgivarorganisationens hantering av personuppgifter.

Vi anordnar utbildningar inom arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, ledarskapsutveckling samt inom kyrkogårds- och begravningsverksamheten. Du som är chef, anställd eller förtroendevald i Svenska kyrkan hittar arbetsgivarorganisationens utbildningar här.

Box 4312, 102 67 Stockholm
Besöksadress: Medborgarplatsen 3
arbetsgivare@svenskakyrkan.se
Läs mer på internwww.svenskakyrkan.se/arbetsgivare (inloggning krävs ej)