Collage med flera bilder ur verksamhet för Svenska kyrkans arbetsgivare

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation är arbetsgivar- och serviceorganisation för anställda och förtroendevalda inom Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stift. Vi ger råd och utbildar i arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor. Vi tecknar kollektivavtal för Svenska kyrkan.

Vi söker utbildningsadministratör? Är det du?!

Publicerad:

Har du goda kunskaper inom utbildningsområdet och utpräglad serviceskänsla? Gillar du att arbeta med många olika frågor, att vara som en viktig spindel i nätet? Då är du den vi söker till vår kompetenta och trevliga organisation!

Anmäl arbetslaget till medarbetarundersökningen Akka!

Publicerad:

Anmälan stänger 7 augusti.

Lag- och regeländringar andra halvåret 2022

Publicerad:

I arbetsgivarorganisationens webbhandbok Vera finns nu en sammanställning av lag- och regeländringar som träder i kraft under andra halvan av innestående år.

Förtydligande om graviditet och covid

Publicerad:

Styrelseklubba på vit bordskiva. Händer som vilar mot bordsskivan i bakgrunden.

Kyrkorådet som styrelse

Kyrkoordningen anger att kyrkorådet är styrelse i pastorat och i församling som inte ingår i ett pastorat.

En person sitter vid en datorskärm som visar startsidan till webbhandboken Vera.

Medlemsservice

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations uppgift är att bistå Svenska kyrkans arbetsgivare i deras uppdrag.

papperstidningen Ducatus står uppställd på bord.

Medlemstidningen Ducatus

Medlemstidningen Ducatus erbjuder fördjupande läsning i aktuella arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, som ett komplement till den snabbare nyhetsförmedlingen på webb och i nyhetsbrev. Tidningen ingår i medlemsavgiften.