Vardagens praktiska behov

När det är svåra tider så hjälps vi åt. Även när man begränsas av smittorisk så kvarstår vardagens praktiska behov.

Kära församlingsbo
Kyrkans personal finns på plats och så länge vi är friska och krya så hjälper vi er som tillhör en riskgrupp och behöver få handlat hem mat eller behöver hjälp att hämta mediciner. Så om du eller din granne behöver hjälp, hör av er till oss så ska vi göra vad vi kan. Om du förser oss med en inköpslista och exempelvis kan swisha för det som behöver handlas så kommer vi med varorna till din dörr.
Om du inte bor i Annedals församling men behöver hjälp på grund av att du inte kan gå ut just nu, så kan du kontakta församlingen där du bor och höra om du kan få hjälp där.
Än så länge firar vi gudstjänst på söndagar men kyrkkaffe avstår vi tills vidare. Kyrkorna är öppna för bön och ljuständning för de som vill komma in men vi bedriver ingen vanlig verksamhet och samlas inte till vanliga träffar i syfte att begränsa kontakter, bromsa smitta och förhoppningsvis hålla oss alla friska.

Kontakta oss via e-post:
annedal.forsamling@svenskakyrkan.se