Other languages with Google Translate

Kontakt

Annedals församling Besöks- och postadress: Albin Holms Backe 10, 41346 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Annedals församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen in i Svenska kyrkan!

Tusentals människor går in i kyrkan varje år. Vilken är din anledning till att bli medlem?

I mer än tusen år har Svenska kyrkan, med Guds hjälp, förmedlat tro, hopp och kärlek till människor.

För att Svenska kyrkan även i framtiden ska kunna hjälpa utsatta människor, vara en öppen mötesplats för alla och förmedla ett andligt arv så behöver vi alla hjälpas åt. Genom att gå in Svenska kyrkan bidrar du till en levande kyrka idag och imorgon. Tack för ditt stöd!

Blankett för inträde i svenska kyrkan