Julkonsert från förra året 2019
Foto: Kristin Lidell

Gudstjänst och verksamheter

På grund av den senaste tidens rekommendationer från folkhälsomyndigheten gäller följande för Gudstjänst och verksamheter.. Bilden ovan är från julkonserten från förra året 2019.

Stora delar av verksamhet är stängd och vi firar inga gudstjänster. Dop, och vigslar kan genomföras i den mån det går att vara totalt 8 personer. Vid begravningar får man vara totalt 20 personer. Se information i kalendern. Kontakta gärna personalen för samtal. Kyrkorna öppna för enskild bön och ljustädning. Se tider nedan:

Hjällbo KYRKA OCH Mariakyrkan i Hammarkullen

• Hjällbo kyrka är öppen för enskild andakt och bön måndag till torsdag 8-16 samt varje söndag 9-12.
    Här kan du ta del av Andakter från Hjällbo kyrka. LÄNK

ANGREDS OCH BERGUMS KYRKOR

• Angereds och Bergums kyrkor och församlingshem är öppna för enskild bön måndag till söndag olika tider. Se mer information i almanackan.

GUNNAREDS KYRKA

• Gunnareds kyrka är öppen söndagar kl 10 – 13