Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26237 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon:+46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm

Veckogrupp - torsdag

En veckogrupp är en grupp som träffas 2 timmar varje vecka under terminerna. Ingen träff blir den andra lik. En grupp med blandning av samtal, lekar, gudstjänster,
fika, andakter, läger. Ja allt som brukar hända under ett ”konfaår” tillsammans.

De olika veckogrupperna vill att du ska få tid för dig att växa både som person och tillsammans med dina gamla och nya kompisar i gruppen. Det är mysigt att träffas ofta och du kommer att bygga nya, starka relationer till dina vänner. Här kan du läsa om våra två olika veckogrupper. Givetvis blir grupperna olika. Framförallt beror det på att ni konfirmander är olika. Vilken av grupperna ska jag välja? Det är helt upp till dig själv. Välj den grupp som passar dig bäst utifrån dag, tid och plats.

Ta chansen till ett spännande år som konfirmand!

Vi gör det här:
• mat – vi börjar med att fika tillsammans.
• prat – vi diskuterar och funderar kring allt som är viktigt i livet.
• funderande – Vad är kärlek? Tror jag på Gud och tror Gud på mig?
• roligt – lekar, övningar och skapande verksamhet
• spännande – läger och utflykter
• upplevelser - gudstjänster, andakter och gå ner i varv en stilla stund.
• nytt – nya kompisar och spännande äventyr

Samling en gång i veckan på Arken.

Gruppen träffas på torsdagar mellan kl. 16.00-18.00.

Plats: Arken, Södra kyrkogatan 3
Datum: 12 september-2 maj