Händer.

VÄLKOMMEN TILL TRE SAMTALSKVÄLLAR FÖR IDEELLA MEDARBETARE

– för dig som gör en ideell insats i stort eller smått i Ängelholms församling. Anmäl senast 25/1 till tel. 0431-43 75 00.

Samtalen passar för dig som har varit engagerad i församlingen länge men också för dig som är ny som ideell medarbetare i församlingen.

Samtalskvällarna hör samman och helst bör du vara med på alla tre. Vi gör det tillsammans. Vi delar erfarenheter och nya tankar kring olika uppgifter i vår församling. Samtalet kommer bland annat att ge möjligheter att fundera kring följande:

• Mitt hjärta – det djupt mänskliga i att vara behövd.

• Mina händer – att vilja göra något för andra.

• Tillsammans – kyrkan det är vi.

Träffarna är 2/2, 23/2, 16/3 2023 klockan 18.00-20.00 på Åvalla församlingsgård.

Ledare är Britt-Marie Rossel Petersson och Bodil Wiktorsson Bengtsson. Vid frågor kontakta Britt-Marie, tel. 0431-43 75 32 eller Bodil, tel. 0431-43 75 62.

Anmäl till församlingsexpeditionen senast 25/1 tel. 0431-43 75 00.

Begränsat antal platser. I samarbete med Sensus.

Skog med snö.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.