En person står med sin sko bredvid en gul blomma.

Pilgrimsvandring i vår

Följ med ut! I vår är det fyra pilgrimsvandringar och en pilgrimskväll att se fram emot.

Fredag 18 mars - Pilgrimsvandring

13.00 på Åvalla församlingsgård. Vi är åter i församlingsgården 14.30. För mer information kontakta Annika Agnefjäll tel. 0431-43 75 37.

Söndag 18 april - Emmausvandring

14.30 i S:t Mikael. Vi vandrar till Rebbelberga kyrka där vi firar mässa 18.00. Vandringen är 9 km och går genom Kronoskogen. Ta med dig det du behöver för 4 timmar. Anmälan senast 11/4 till Annika Agnefjäll tel. 0431-43 75 37 eller mejl annika.agnefjall@svenskakyrkan.se.

Måndag 19 april - Föreläsning med S:t Lukas

19.00  på Åvalla församlingsgård. Om pilgrimsvandringens helande andlighet. Det är Magnus Malmgren som föreläser. Han arbetar i Lunds domkyrkoförsamling. Kvällen kostar 60 kr men är gratis för medlemmar.

Måndag 2 maj - Pilgrimskväll

18.00 på Åvalla församlingsgård. Pilgrim på Sankta Thoras led. Linn Björklund kommer och berättar om Sankta Thoras pilgrimsled och om sitt liv som pilgrim. Linn är kyrkomusiker och har många års erfarenhet av pilgrimsvandring. Sankta Thoras led är en vandring genom församlingarna på Bjäre. Vi äter en måltid tillsammans. Kostnad 50 kr/person. Anmälan till kvällen på tel. 0431-43 75 00 mellan 13/4-27/4.

Fredag 20 maj - Pilgrimsvandring

Måndag 6 juni - annandag pingst - Hallands väderö, etapp 10

10.00 med start med båt från Torekov. Avslutas med gudstjänst 18.00 i Dagmars kapell. Båt tillbaka efter gudstjänsten. Ta med mat och dryck som du kan behöva under vandringen. För mer information kontakta Annika Agnefjäll tel. 0431-43 75 37.

Löv och bär formar ett hjärta.

Diakoni

Diakoni handlar om att se sin medmänniska, inte minst då livet känns svårt, något som vi alla kan känna i perioder i livet vare sig vi är unga, mitt i livet eller äldre.

Kaffekopp med kaffe och runtomkring ligger fyra blommor som dekoration.

Caféer, luncher & träffar

Kom, umgås och ät en bit i vår!

Vårens kalender med motiv av vårblommor.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.