Öppen förskola, babycafé och babyrytmik

Låt ditt barn bemötas med kärlek och respekt, känna sig unikt och värdefullt! Välj Kyrkans förskola!

Sommaröppet på öppna förskolan

Under sommaren har vi uteverksamhet i S:t Mikael.
Ta med matsäck och något att sitta på.

Måndag, tisdag, torsdag och fredag

Måndag, tisdag, torsdag och fredag

Måndag, tisdag och torsdag
kl. 9.30-11.30 i S:t Mikael

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd om att vara högst 50 personer och inga förkylningar.

Vi kommer att uppdatera på Facebook varje gång det blir förändring, framförallt beroende på väder. Så håll er ajour med vår Facebook-sida.

Vecka 35 börjar höstterminen.

Om du har frågor kontakta Annika Ohlsson, tel 0431-43 75 76 eller Daniel Ramhov, tel 0431-43 75 72.

Välkomna
Annika, Kajsa, Helén och Daniel

Låt ditt barn få leka och utveckla sin fantasi i små grupper och låt ditt barn få uppleva kyrkans värdegrund tillsammans med utbildad personal!

Till vår öppna förskola och våra babycaféer är du välkommen när det passar. Det behövs ingen anmälan.

Besök gärna vår facebooksida

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.