Piano.

Ängelholms församling söker kyrkomusiker 50%

Ängelholms församling söker en kyrkomusiker med hjärtat i musiken och församlingsarbetet och kyrkans viktiga uppdrag.

Hos oss kommer du ansvara för en av våra körer – beroende på vem du är och vilken profil du har kan det antingen bli en större kyrkokör eller vår stora gospelkör. Du kommer verka vid begravningar och en gudstjänst varannan söndag och kyrkliga handlingar en lördag i månaden.  

Vi tror du kommer trivas hos oss om du både gillar att jobba självständigt och samtidigt är en lagspelare, om du älskar musik, gillar människor och om du är i en livssituation där halvtidsarbete är din grej. Du kommer bli en del av ett gott kollegium.

Vi sätter stort värde på personlig lämplighet och profil, och det finns utrymme anpassa delar av tjänsten efter vem du är. 

Om vår församling

Församlingens arbete fokuserar på tre bärande idéer:
Vår uppgift är att göra kristen tro viktig i människors liv. Vi ska ha kul och vara stolta över vårt arbete och vi ska slutligen vara professionella och transparenta i allt vi gör.

Ängelholms församling är en aktiv, utåtriktad och spännande församling som omfattar fyra kyrkor och tre församlingshem. Den ligger i nordvästra Skåne, strax norr om Helsingborg. Här bor ca 23 000 människor, varav ca 60 % tillhör Svenska kyrkan. Ängelholm är en vacker och trevlig stad, nära skog, hav och storstad med bra kommunikationer, närings- och inte minst idrottsliv. Gudstjänst- och verksamhetslivet är omfattande. Det finns 45 årsarbetstjänster inom församlingsverksamhet, förvaltning och kyrkogårdar. Läs gärna i församlingens kalender som du når här www.svenskakyrkan.se/angelholm/kalendern.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning 50%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Kontakt

Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta kyrkoherde Fredrik Höggren på tel. 0431-43 75 31 eller mejla till fredrik.hoggren@svenskakyrkan.se

Facklig företrädare

KMR/ Sveriges lärare: Josefin Åkerberg Direkt: 042-189088    Sms: 0727-365305

Ansökan

Ska vara församlingen tillhanda senast fredagen den 24 mars och skickas till:
angelholms.forsamling@svenskakyrkan.se eller till 

Ängelholms församling
Box 1079
262 21 Ängelholm

 

Nyfiken på vad som händer i församlingen?

Vårkalendern med ett foto på ett träd som blommar.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.
december-februari
mars-maj
juni-augusti
september-november

Om du vill ha en papperskalender finns den att hämta i alla våra församlinggårdar, i våra kyrkor, på turistbyrån och på biblioteket. Du kan också prenumerera på kalendern via e-post. Vill du prenumerera på kalendern eller läsa våra gamla kalendrar se här!