Träd, blommor och en soffa där det står plats för alla.
Foto: Annika Agnefjäll

Kom och var med i trädgården! Det gör gott för kropp och själ!

På tisdagar klockan 10.00-12.00 kan du vara med och arbeta i vår trädgård som ligger bakom Åvalla församlingsgård, Södra kyrkogatan 3.

Trädgårdsgrupp

Att vistas i natur och trädgård har en positiv inverkan på människors välbefinnande. Vi mår bra av att finnas i ett sammanhang där vi kan känna tillhörighet och gemenskap med andra människor. Ängelholms församling har en trädgårdsgrupp där du tillsammans med andra arbetar och vistas i en trädgårdsmiljö.

Höstlöv.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.