I alla tider finns kyrkan till för dig!

Du som är äldre och bor i Ängelholms församling kan få hjälp av församlingens medarbetare med inköp främst av mat och medicin. Om du redan har inköp via hemtjänst ska du även i fortsättningen använda dig av den.

Vid matinköp tar butiken vi handlar från en avgift på 10% för att packa ihop varorna, däremot kan du som har Ica-kort tillgodoräkna dig poängen om du uppger personnummer eller Ica-kortnummer när du ringer till oss.

Vardagar mellan kl. 08.30 och 11.30 kan du kontakta personal på tel. 0431-43 75 17, övrig tid kan du lämna meddelande på telefonsvararen.

Om du vill ha någon att tala med så kan du nå diakoner och präster via församlingens växel, tel. 0431-43 75 00.

Kyrkorummen är öppna, som de brukar, för enskild andakt och det är gudstjänst i Ängelholms kyrka varje söndag (ej i Rebbelberga, S:t Mikael och Höja på helgtid och helgdagar).

Från och med v.25 så har vi ingen matutkörning måndagar och ingen matbeställning fredagar. Detta kommer att gälla under sommaren.

Varmt välkommen att höra av dig!