Ljus

Ett ljus - ett liv

Tänd ett ljus för någon som lämnat oss i suicid. Torsdag 10 september 16.30-17.30 i Ängelholms kyrka. Det går bra att komma och gå under denna tid.

Varje år dör 1500 personer i Sverige i suicid. Bakom och runt den siffran finns ett stort mänskligt lidande och bottenlös sorg.

Den 10 september är sedan några år den internationella suicidpreventionsdagen, en dag som vill belysa det arbete som görs och kan göras för att förebygga suicid.Ängelholms församling kommer denna dag ha en stund att minnas de som lämnat oss i suicid.

Musik, lyrik och möjlighet till ljuständning.

torsdag 10 september kl 16.30-17.30 i ängelholms kyrka

Max 50 personer får samlas i kyrkan samtidigt

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.