Den stora utmaningen - Sommargruppen

Är du nyfiken? Undrar du om det finns någon som bryr sig om vad du tänker? Tänk om det finns något mer, något annat som du inte upptäckt än? Vill du börja sommarlovet med ett äventyr?

Då är den stora utmaningen något för dig!
Vi träffas dagligen under 3 veckors tid på sommarlovet 2023 där du får tillfälle att utmana dig själv och ställa frågorna om allt som handlar om livet, döden, Gud, tron och kärleken.

Den stora utmaningen är en grupp för dig som vill ha konfirmationstiden intensiv och som tycker om att en och annan utmaning, både för kropp och själ. Med hjälp av naturen, Bibeln, aktiviteter, samtal, musik, mat, läger och häng i kyrkan får vi utmana oss själva och växa i både tro och liv.

Under hösten och våren kommer vi att träffas några gånger samt gå på gudstjänster.

Första träffen är söndagen den 27 november 2022 (1:a advent).

Plats: Vi utgår oftast från Åvalla, plats kan variera beroende på aktivitet
Datum: 19 juni - 8 juli 2023
Tider: 09.00-15.00