Den bästa matchen

Ett gäng hockey-, innebandy- och simungdomar är intresserade och vi hoppas att även du vill hänga på denna grupp.

Time out - Tid att tänka, samtal och lära.
I vissa sporter har man möjlighet att ta time out mitt under match. Ofta tar man vara på detta för att få tid att tänka till, prata igenom det som inte fungerar så bra för att få nya råd av coachen hur man ska fortsätta matchen på bästa sätt.

Vi kommer träffas ca 2 gånger/månad. Med start från september. Platsen är på Arken, Åvalla församlingsgård. Vi kommer givetvis också gå på gudstjänster och åka på läger tillsammans. Tider för detta bestäms senare utifrån ungdomarnas
match- och tävlingstider.

Vi vill att din konfirmandtid ska handla om den bästa och viktigaste matchen av dem alla. Den match som gäller ditt liv och vilken inriktning det ska få och som gäller vår gemensamma värld och hur den ska se ut i framtiden.

Nu är pucken, bollen eller racet ditt – Ta vara på passningen!

Plats: Arken, Södra kyrkogatan 3
Tider: Varannan måndag 16.00-18.30 september-maj
Datum & tider: Övriga tider bestäms i samplanering med klubbarna och är därför inte bestämda ännu.
Konfirmation: 9 maj 2020 i Ängelholms kyrka