Caféer, luncher & träffar

Kom, umgås och ät en bit! OBS! Under hösten 2020 är luncher/träffar, äldres fest, leva-vidare grupper, stickkontakten, höja syförening, bibelsamtal, mandalagrupp, bibelsamtal, och öppet hus inställda tills vidare. Om de kan starta senare i höst så kommer datum här på hemsidan, på affischer och i annonsen.

I våra församlingsgårdar har vi många trevliga aktiviteter såsom luncher, caféer och andra träffar. Dessa består oftast av en lättare måltid eller fika, en andakt och ett program med föredrag, musik eller något annat underhållande och spännande.
Läs mer nedanför om vad som händer i höst (Obs! Se ovan).

kontaktpersoner

Caféer, luncher m.m.
Annika Brunkestam Waak
Maila Annika

Lise-Lott Hjort

Stickkontakten
Gunvor Johansson
0431 – 132 64

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.